Zondag 13 maart 2016
Rien Vermaire
‘Ouwer worren… Ge moetter mee laachen
 rien1
Artiest, tonprater en verteller Rien Vemaire uit Hilvarenbeek brengt de tijd van vroeger tot leven met zijn nostalgische verhalen in het Brabants dialect. Mogelijk heeft u Rein Vermaire al eerder zien optreden met de voordracht ‘Ouwe Vèrrekes’. Sinds kort speelt hij zijn geheel nieuwe voorstelling ‘Ouwer worren…Ge moetter mee laachen’.rien2
 
“Als ‘nieuwerwetse’ ouderen komen wij uit een tèèd van de plonsplee, de eerste zwart-wit televisie, de eerste bakelieten telefoon, de eerste dansles, de eerste snorfiets en voor het eerst gemengd zwemmen. De jeugd van nu is voor ons niet meer te volgen met internet, computers, mobieltjes en high tech televisie. Wij komen onze tijd door met jeu de boules, bridgen, tennissen en tochtjes op de e-bike. We vergeten namen en moeten aan een hoorapparaatje. Kortom ons hele leven en doen en laten passeert de revue. Ge lacht oe soms rot. Of… da zoude beter mar kunnen doen!” aldus Rien Vermaire.
 
rien3De voordracht van Rien Vermaire vindt plaats op zondag 13 maart a.s. om 14.00 uur in de zaal van restaurant De Belhamel in Alphen. Wij willen u vragen de zaal achterom te betreden. Via de Van Leuvenlaan loopt u achter ‘Joost zijn Pieckhuis’ om naar de ingang van de zaal. Gelieve niet via het restaurant te gaan.
 rien4
Deze voorstelling is voor leden van Heemkundekring ‘Carel de Roy’ geheel gratis. Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom. Zij betalen €5,00 entree. Dat wordt een middagje lachen, gieren, brullen.
 
rien5